Catering Delft

Gepubliceerd okt. 31, 21
6 min read

Diner Thuis

Catering - Particulier & ZakelijkCatering Aan Huis Bezorgen - Alles Bestellen Voor Een Feest

Dank je wel. Tot over twee weken als Sylvia haar team te eten heeft. Groeten, Maarten Herrebrugh, Amsterdam, november 2012 Beste Hanne,Wij hebben van Janneke ook zeer enthousiaste verhalen gehoord over het heerlijke diner dat je gekookt en verzorgd hebt voor haar gezin. De leuke ‘cadeaubon’ die wij op Texel konden overhandigen; dat was al een mooiebinnenkomer voor ons….

Hartelijke groet, nogmaalsdank namens alle ‘meiden’, Anke Wilderink, Bemmel, november 2012 Beste Hanne,Wij vonden het een zeer geslaagde happening met inderdaad goedgezinde weergoden maar ook meteen goed kookteam. We hebben genoten. Ik heb het geld overgemaakt. Drink er maar eentje op. Groet, Henk Eemers, Rosmalen, oktober 2012 www. linkedin. Cateraar & Kok thuis.com “Hanne inhuren is echt leuk! Ze heeft het eten bij ons informele huwelijk in onze tuin in Amsterdam verzorgd en het was absoluut geweldig.

Probeer het zelf maar.” Arent Jan (AJ) Hesselink, oktober 2012 Beste Hanne,Wat een verrassing voor mijn 50ste verjaardag, Ik kon zelf niet lopen en het zou dus een rustige verjaardag worden, tot dat jij kwam. Diner thuis. Jij ging de keuken in het voelde meteen heel vertrouwd aan. Je hebt voor ons een geweldig 5 gangen diner met wijn arrangement voor gezet.

Er was iemand bij die bijna nooit iets lust, maar zelfs hij heeft met smaak gegeten. Dus een avond die niet meer stuk kon en waar we met veel plezier naar terug kijken. Hanne bedankt voor alles en ook voor je fijne persoonlijkheid. Je was vreemd in ons huis, maar het voelde heel vertrouwd.

Fingerfood

Groetjes, John en Anjo van Houten, Elst, oktober 2012 Hi Hanne,Ik heb echt een fantastische verjaardag gehad, heel erg bedankt daarvoor!! Het eten was heerlijk en het was zo luxe om bediend te worden in je eigen huis. Ik, stresskip en perfectionist van nature, hoefde nergens naar om te kijken want alles was perfect en tot in de puntjes geregeld dus ik kon heerlijk genieten van mijn feestdiner! En aan het eind van de avond was de keuken weer precies als voordat er een 4-gangen diner voor 14 personen was gekookt (Video - NJ-Cook4You Catering).

Ik stuur wat foto’s van de avond in een aparte mail, want wist niet goed hoe ik ze aan moest hechten. Groetjes, Yara Young Ramirez, Amsterdam, september 2012Hanne Bijl bezorgde mij een onvergetelijke avond! I.v. m (Luxe BBQ aan huis - Bekijk Catering). mijn 60everjaardag verzorgde ze voor mij en vijf vriendinnen een proeverij van 9 gangen.

Smaak En Passie Uw Persoonlijke Topkok Aan Huis En CateringCatering Aan Huis Boeken?

Op de dag zelf kwam ze met grote tassen vol met spullen en begon ze in mijn keuken te koken, terwijl ze daarbij ook nog een belangstellend praatje kon maken. Zelf hoefde ik alleen maar de tafel te dekken met haar borden, bestek en glazen (Barbecue met kok? Bekijk diverse pakketten.). Afwas heb ik niet gezien.

NJ-Cook4You Catering

Steentijdsingel 97, 2496 SH Den Haag, Nederland
0615056880
Diner thuis

De heerlijke gerechtjes, de prettige persoonlijkheid van Hanne en de gezelligheid van mijn vriendinnen zorgden tezamen voor een top avond! Veroni van den Eng, Lent, september 2012 Beste Hanne,Het was een heerlijke avond. Grote dank dat jij het onnavolgbaar mogelijk hebt gemaakt. De mooie lamsrug wordt in dank aanvaard. Groet, ook van Grietje, Ronald Wesselink, Bilthoven, augustus 2012 Beste Hanne,We hebben echt een wondermooie avond (en dag) gehad.

Catering Den HaagDe spannende smaken die we graag wilden, perfect bereid en mooi gepresenteerd. Daarbij was je wijnadvies precies goed, wat hebben we genoten! Het is natuurlijk je vak,maar dat je dit voor elkaar krijgt in een vreemde keuken vind ik razend knap. We zaten voor elke gang met spanning te wachten wat je nu weer naar buiten ging brengen met jeglimlach.

Nogmaals heel hartelijkdank ook namens al onze gasten. Ook al hebben we dan niet meer snel zo iets groots tevieren, een etentje met vrienden ??!!! ook dan zullen wij aan je denken. Dikke knuffel, Ton en Liesbeth Trip, Bed & Breakfast ‘Diemerbrug’, Diemen, juli 2012 Precies wat we er van gehoopt hadden.

nl’) Hoi Hanne,We zitten nu op Aruba na te genieten. Zagen hier gisteravond een stel wat ging trouwen metz’n 2tjes op het strand en toen zeiden we gelijk hoe blij we waren hoe we het zelf gedaanhebben. Feestje was helemaal top, geen stress, alleen maar leuke mensen, heerlijk eten, leukebediening 🙂 Zouden het precies weer zo overdoen! Hebben nog heerlijk gegeten van wat over was, samen met ouders en buren.

Kok Bestellen Aan HuisKok Aan Huis - Thuiskok

We zijn alsbroers en zussen blij dat we onze (schoon)ouders nog zo een leuk enorigineel cadeau hebben kunnen geven, ook al gaven ze zelf aan niks meer tehoeven. Groetjes Karel en Marieke Tange, Oost-Souburg, mei 2012 Lieve en getalenteerde Hanne,Nogmaals een bedankje van de Volendamlaan. Iedereen heeft genoten van je geruisloze werk en vooral van je verrukkelijke eten! Wevoelen ons enorm verwend! Wat een talent! Jij/jullie hebben ons enorm in de watten gelegd, alles liep zo gesmeerd dat ik niet eens door had dat je in het donker stond te werken, waarvoor nogmaals excuus, maar tegelijkertijd, zoals je al zei, is dat ook een compliment! Alles liep geruisloos op rolletjes ‘achter de schermen’, zelfs zo dat ik geen van jullie terug zie op een foto, beetje jammer, maar ik plak je kaartje met foto wel in het boek.

Catering Delft

Het applaus krijg je alsnog vanuit ons hart, en ik verzeker je dat iedereen jouw werk enorm heeft gewaardeerd!!!!!!!! Chapeau!!!!!!! Zéker voor herhaling en aanbeveling vatbaar! Dankjewel, we wensen je alle goeds, en zien je vast nog wel weer eens terug! Liefs van Arjan en Elize van der Meer, Dan Haag, mei 2012 Hoi Hanne,de avond was helemaal zoals ik gehoopt maar niet verwacht had, geweldig! jullie warensuper, zowel het eten als ook de wijze waarop jullie het gedaan hebben.

fijn dat het voor jullie ook goed voelde. graag tot een volgende gelegenheid!groetjes yolanda hoogtanders, Amsterdam, mei 2012 Hé Hanne,Nogmaals dank voor de super avond gisteren! Ook heerlijk dat alles opgeruimd was! We zullen je binnen onze vriendenkring ten zeerste aanraden! Veel succes met DE KOKENDE BIJL, tot over 5 jaar 😉Groeten, Ronald en Hebe Helmons, Amsterdam, april 2012 Beste Hanne,Het was een fantastische avond, en ik vond dat jij en je maatjes erg knap waren in het ons geruisloos verwennen met een heerlijk diner, en jullie te voegen naar ons ,ongeplande, programma..Ik hoefde me nergens zorgen over te maken - Catering Den Haag.

Catering Den Haagcateraar & Kok Thuis Den Haag

Dank je wel voor deze geweldige ervaring, en wie weet tot ziens,groeten van Corien Heering, Amsterdam, april 2012 Beste Hanne,Nogmaals bedankt voor het fantastisch georganiseerde diner afgelopen zaterdag. Wij (en onze gasten) hebben er erg van genoten. Ik denk dat we een trend gezet hebben. Overige kosten. Groet, Liesbeth en Han Beekman, Amsterdam, april 2012 Beste Hanne.

We wisten echt niet wat we kondenverwachten, maar het surprise diner dat ons werd voorgeschoteld was echt buitengewoon. Die pure en verfijnde smaken, de heerlijke wijn…… het bleef de smaakpapillen strelen. Onderweg naar huis toe rijdend beleefde ik nog de smaaksensaties - Algemene voorwaarden NJ-Cook4You. Hanne heeft haar lustrum op een bijzonder originele wijze gevierd en dat wij daar deelgenoot van mochten zijn heeft ons bijzonder verheugd - Cateraar & Kok thuis.

Duurzame Catering, Lekker En Gezond

Hanne, veel succes voor de toekomst, maar met deze charmante en verbluffendepresentatie mag dat geen probleem zijn. Op naar het tweede lustrum en voor de vieringdaarvan houden we ons nu al aanbevolen. Nogmaals bijzonder bedankt, hartelijke groet,Jan en Marjan Lingen, Lekkerkerk, april 2012 Beste Hanne,Iedereen was zeer enthousiast over het heerlijke eten.

Meer van Brunch, Brasserie

Navigation

Home

Latest Posts

Prijslijst

Published Dec 03, 21
6 min read

Beste Cateraars In De Regio

Published Nov 26, 21
6 min read

cateraar & Kok Aan Huis

Published Nov 24, 21
6 min read